Ösby BP
13 april 2020
13:00

Referat: Älta IF - Västerhaninge IF

Tuff motvind i första. Västerhaninge har boll och Älta kämpar med omställningar. I den 23:e minuten bolltapp till höger Älta får en omställning mot ett oorganiserat försvar, friläge mot Simon i kassen och 1-0 till Älta. Tio minuter senare fin kombination mellan Lucas och Adam där Adam distinkt kvitterar Ältas ledning. Strax innan halvtid upprullning från höger Kevin till Hermon tillbaka på ett direktskott till vänster om målvakten. 1-2 i paus.

Andra halvlek nu med vinden i ryggen visade Västerhaninge att det var klasskillnad mellan lagen. 1-3 i 47:e Kevin på assist från Adam. Adam för övrigt mycket bra idag. Frispark från farligt läge strax utanför straffområde. Dennis fin knorr över muren men bollen i ribban och ut. Minuten senare återigen frispark nu till höger. Benne kliver fram och smaskar dit bollen till 1-4 i målvaktens högra kryss. Västerhaninge har ytterligare ett ribbskott innan Emil stöter in 1-5 från nära håll efter fint förarbete av Lucas. I den 82:a dagens delikatess; Benne drar en diagonalare från vänster till högerkant där tar Adam emot viker in och skickar in slutresultatet 1-6 stenhårt i målvaktens högra kryss, så vackert.